Ruth Elings & Marlies Bloemen

Ruth Elings & Marlies Bloemen

Met gepaste trots presenteert Fijt & Fictie wederom twee kleinkunstenaars in het Klooster Oude Noorden. We stellen u even kort voor.

In Volg mij neemt kleinkunstenaar Ruth Elings je aan de hand als je verandering een beetje spannend vindt. Dat vindt ze zelf namelijk ook. Ruth is in een klein christelijk dorp opgegroeid met het idee dat verandering vooral vermeden moet worden. Inmiddels is ze erachter gekomen dat de wereld misschien toch nog niet helemaal af is, en hoewel niet iedereen is opgegroeid in de kerk, zijn er veel mensen die verandering toch eng vinden. De gewoontedieren worden meegesleurd, en Ruth gaat voorop.

Wat als je niet weet in welk hokje je past? Als je niet doet wat iedereen doet en als je niet voelt wat iedereen voelt? Als de hele wereld gefixeerd lijkt op liefde en seksualiteit en jij niet? Heb jij dan een probleem of is juist de wereld het probleem? En mag iets niet weten ook goed genoeg zijn? De voorstelling Goed genoeg van zangeres en theatermaker Marlies Bloemen is een zoektocht naar eerlijkheid en authenticiteit. Ook al voldoet dat niet altijd aan wat de maatschappij verwacht.

De deuren gaan open om 20:00 uur, de voorstelling begint om 20:30 uur.

Locatie

Het Klooster Oude Noorden
Ruivenstraat 81
3036DD Rotterdam