Jannes Laven & Tomesh Beumken

Jannes Laven & Tomesh Beumken

Met gepaste trots presenteert Fijt & Fictie wederom twee kleinkunstenaars in het Klooster Oude Noorden. We stellen u even kort voor.

Jannes Laven is een echte man, geen twijfel mogelijk. Maar wat is dat dan, een echte man? Kun je je als echte man ook een echte vrouw voelen of ben je dan gewoon een gast in een jurk? Steeds weer wordt Jannes geconfronteerd met deze vragen. Bij de fysiotherapeut, in bed met zijn vriendin, met zijn vrienden in de kroeg en bij zijn familie aan het kerstdiner. Tussenin is een coming out of age voorstelling over een echte man die het gevoel heeft steeds weer opnieuw een coming out te moeten hebben.

Tomesh Beumken onderscheidt zich door zijn unieke vermenging van humor, poëzie, en muziek. Zijn optredens zijn doorspekt met persoonlijke anekdote en dagen het publiek uit om op een andere manier naar het alledaagse te kijken. Beumken’s talent voor het observeren van de subtiele ironieën van het leven resoneren sterk bij zijn groeiende schare fans. Met een onmiskenbaar eigen stijl weet hij zowel te ontroeren als te provoceren. Tomesh’s werk belooft een boeiende mix van reflectie en vermaak, perfect voor liefhebbers van kleinkunst.

De deuren gaan open om 20:00 uur, de voorstelling begint om 20:30 uur.

Locatie

Het Klooster Oude Noorden
Ruivenstraat 81
3036DD Rotterdam