Iris Wiegers & Sophie Willemijntje

Iris Wiegers & Sophie Willemijntje

Met gepaste trots presenteert Fijt & Fictie wederom twee kleinkunstenaars in het Klooster Oude Noorden. We stellen u even kort voor.

Ik zeg altijd maar zo is een moderne revue van Iris Wiegers waarin ze je meeneemt in de beslommeringen van een laatbloeiende, jonge dertiger in 2023. Verwacht een humoristische, fysieke, muzikale voorstelling waarin alles voorbij komt: van babyshowers tot HG-voegenreiniger. Want wat wordt er tegenwoordig allemaal van je verwacht als je erbij wil horen? En wat als je helemaal geen zin hebt om aan die verwachtingen te voldoen?

Een muzikale, intergalactische reis van een autist op zoek naar liefde en intimiteit! 25 jaar geleden landde het ruimteschip van Spacy Stacy op planeet aarde, waar de mensheid een immense aantrekkingskracht op haar uitoefende. Maar hoe vind je liefde en intimiteit als je zelf eigenlijk niet helemaal menselijk bent? Sophie Willemijntje verkent hoe mensen met autisme zich navigeren door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Wat is lastig? En wat maakt autisten juist tot een ideale partner? Ze neemt je mee op een muzikale reis door het universum van liefde en seks.

De deuren gaan open om 20:00 uur, de voorstelling begint om 20:30 uur.

Locatie

Het Klooster Oude Noorden
Ruivenstraat 81
3036DD Rotterdam